Akcie na motorove pily.

#1 - Emil
5. 2. 2011 11:30

Pekny den.Mam zaujem o motorovu pilu Husqarna.Je mozne aktualnu akciu nakupom len v predajni si uplatnit aj nakupom cez internet?Dovod:vzdialenost mojho bydliska od predajne.Dakujem za odpoved.


Odpovede:

#2 - Husqvarna
7. 2. 2011 8:12

Dobrý deň,
nepíšetem nám o akú motorovú pílu máte záujem a z akého regiónu pochádzate, z toho dôvodu Vám dám všeobecné informácie. Motorové píly, krovinorezy, kosačky a ostatné stroje zn. Husqvarna predávame s tzv. "predpredajným servisom". To znamená že v našej firme Vám poskytneme v závislosti od vašich doterajších vedomostí maximálny odborný výklad k použitiu konkrétneho stroja. Vysvetlíme Vám správne používanie výrobku z pohľadu bezpečnosti, životnosti a správnej obsluhy stroja z pohľadu funkčnosti. Každý zákazník u nás dostáva podrobný výklad-školenie a následne obdrží DVD s filmovým popisom obsluhy stroja. Verte mi, že táto skutočnosť spolu so správnym výberom motorovej píly maximálne ovplyvňuje životnosť a takisto spokojnosť s konkrétnym výrobkom. Výrobky Husqvarna zaznamenávajú len mizivé promile reklamácií oproti iným výrobkom vo veľkej miere práve preto, že vás riadne poučíme ako naše stroje používať. Náš akciový stroj si kľudne môžte u nás rezervovať s tým, že Vás počká kým nepôjdete okolo alebo Vám ho vieme za určitých podmienok doviesť a predviesť zdarma do vzdialenosti cca 80km. Ak máte záujem o ďalšiu spoluprácu s nami pošlite nám tel. číslo a my sa s vami radi dohodneme na ďalšom postupe.

S pozdravom
Husqvarna Trnava

#3 - Emil
7. 2. 2011 8:45

Pekny den.Mam zaujem o profi pilu Husqarna 359 v akcii za 629€ .Byvam nedaleko Zlatých Moraviec cca 75Km od Trnavy.Chapem,ze predvadzanie pil ma svoje opodstatnenie.Napriek tomu, by ma potesila moznost dovozu pily k miestu bydliska zdarma,kde by som uvítal i kratke zoznamenie s pilou.S pozdravom Emil

#4 - Husqvarna
7. 2. 2011 9:24

Postup v prípade dovozu je nasledovný. Vygenerujete si faktúru v našom e-shope alebo Vám ju po dohode pošleme e-mailom, po zaplatení tejto faktúry Vás bude kontaktovať technik ktorý Vám výrobok privezie a zaškolí Vás.

Husqvarna Trnava


Vaša odpoveď:

Navštívte náš nový eshop
zakovsky.sk