píla po pridaní "zakopne"

#1 - Martin
9. 2. 2012 23:01

Dobrý ďeň. Mám novú pílu HQ, kúpil som ju zo zahrnaničia (CZ). Pílu po pridaní pridusí, až potom ide do otáčok. Píli dobre, má výkon, len občas takto zakopne, raz za čas úplne zhasne. Keďže je úplne nová, chyba bude zrejme len v nastavení. Môžem si uplatniť záručný servis na slovensku, alebo len u predajcu v CZ? Ďakujem


Odpovede:

#2 - Husqvarna Team
10. 2. 2012 7:56

Dobrý deň,
nastavenie motorovej píly je úkon ktorý je popísaný v návode na použitie a môžete si ho na píle vykonať aj sám pokiaľ si však na to netrúfnete môžete pílu priniesť k nám do servisu kde Vám tento úkon vykonáme za 3,82€ s DPH. Správne nastavenie píly závisí od množstva faktorov (druh paliva, nadmorská výška, vlhkosť vzduchu, teplota...), preto tento úkon nie je možné posudzovať ako nastavenie motora napr. na aute ale zo správnym nastavením treba pracovať.

S pozdravom

Husqvarna Team

#3 - Martin
28. 2. 2012 20:30

Dobrý deň. Pílu som sa pokúsil nastaviť podľa príručky - problém by mal byť v nastavení nízkych otáčok - skrutka L. Podľa inštrukcii v príručke je potrebné povoliť skrutku, nakoľko je chudobná zmes pre nízke otáčky. Problém je v tom, že obidve skrutky sú otvorené na doraz a obmedzovače už viac povoliť skrutku neumožňujú. Prosím napíšte mi ako v tomto prípade postupovať. Rád by som si ju nastavil sám.

#4 - Husqvarna Team
29. 2. 2012 7:59

Dobrý deň,
zjavne nastal pri nastavovaní píly nejaký problém preto by bolo nezodpovedné Vám radiť telefonicky alebo e-mailom. Pri nesprávnom nastavení bohatosti zmesi (chudobná zmes) môže prísť k zadreniu píly. Takže v tomto prípade treba navštíviť servis kde Vám určite aj vysvetlia ako postupovať pri nastavení. (skrutka L- luft slúži na pridávanie vzduchu, skrutka H- na palivo spolu tieto dve nastavujú správny pomer palivo vzduch. Skrutkou T sa nastavujú správne otáčky.)

S pozdravom

Husqvarna Team


Vaša odpoveď:

Navštívte náš nový eshop
zakovsky.sk