Kde sa vyrabaju a skladaju stroje

#1 - Marcel
8. 4. 2016 8:16

Dobry den.Kde sa vyrabaju a skladaju vyrobky husqvarna.Pocul som,ze uz vo Svedsku sa to nerobi.A aj na novych pilach je pisane Austria.Takze kvalita ide dole,ked to nerobi Svedsko,mozno,ze to bude za chvilu aj Cina.Ako je to,mozete to vysvetlit.Dakujem.


Odpovede:

#2 - Juraj Žákovský
8. 4. 2016 9:25

Dobrý deň,
Stroje sú veľmi široký pojem. Z toho 90percent 2-taktných strojov sa stále vyrába vo Švédsku v meste Huskvarna. Ostatné stroje sa vyrábajú vo fabrikách a v krajinách, kde majú najväčší odbyt a väčšinou sú to krajiny v Európe. Musím namietať Váš postoj. Určite mi dáte za pravdu, že Peugeot ci VW v Bratislave alebo Land Rover v Nitre neznižujú kvalitu len pre to, že sa vyrábajú na Slovensku. Kvalitu výrobku zabezpečuje tradícia a serióznosť výrobcu, nie krajina v ktorej sa vyrába ten ktorý výrobok. Samozrejme existujú výnimky ako sú niektoré ázijské krajiny, kde sa vyrábajú poväčšine falzifikáty, ktoré následne ty ľudia vydávajú za originály. To je ale bohužiaľ chyba kupujúcich, ktorý chcú za každú cenu kúpiť niečo lacné a kupujú si neoverene veci v neznačkových predajniach cez internet. Následne keď dostanú falzifikát, tak všade rozprávajú aký je ten výrobca nečestný. Tak, že, keď to zhrniem: kvalita výrobku je vždy daná jeho cenou, a serióznosťou výrobcu nie tým, či sa vyrába v Rakúsku alebo vo Švédsku.
S pozdravom: Juraj Žákovský

#3 - Martin
24. 9. 2018 12:28

Dobry den ja by som sa tiez chcel spytat na tu to temu, ze skade sa dovazaju loziska klukovky, gufera a klukove hradiele lebo je stym v kuse problem na 550xp lozisko ani rok nevydrzi a na 372xp ak nie gufero tak lozisko a klukovka uz bola 2x za sebou prasknuta. Mam 372xp s francuzka a ta slape uz 5 rok bez jedinej vacsej opravi. Ale uz som pocul od viacerych ludi ze na Slovensko vozia “odpad” . A to som zistil na vlastnej skusenosti co sa tyka pilnikov a pasov. Pas s rakuska sa neda porovnat s pasom s sk. 4 pilniky na jeden pas a tie pasi su s ako s makoveho kvetu. Pasi zo zahranicia ma vydrzia vyse 2 mesiacov. Pasi na sk ledva 2-3 tyzdne

#4 - Jozef Teľuch
23. 6. 2022 15:23

kde sa vyrabaju motorove pily ASIST

#5 - Jozef
23. 6. 2022 15:24

kde sa vyrabaju motorove pily ASIST


Vaša odpoveď:

Navštívte náš nový eshop
zakovsky.sk